Xbox Game Pass krijgt verrassende toevoeging met nog een indiehit

Koffie prateneen hartverwarmende visuele roman met een grote schare fans, is toegevoegd aan Xbox Game Pass als een verrassende toevoeging vandaag.

Als je oplettend genoeg bent, heb je gemerkt dat de game eerder de Xbox-services sierde — het was een van de games die in juni 2020 gratis bij je abonnement werd geleverd. Het is een vergelijkbare game als de sublieme VA11 Hall-A , als je dat ooit hebt gespeeld.

De game verkoopt zichzelf als een ‘late-night café-game’ die zich afspeelt in een soort sci-fi-versie van Seattle – maar het heeft een twist: de stad wordt bevolkt door orcs, mensen, elfen en andere diverse mythische wezens. De game weeft in en uit de barista-ervaring, waardoor je zowel een koffie-expert als een vriendelijk oor bent voor de menselijke en onmenselijke inwoners van de alt-reality-stad.

Tegen een auditieve achtergrond van lo-fi-beats en boordevol gezellige en onophoudelijk aangename gesprekken, viert de game het feit dat je een stomme waarnemer bent, die inkijkt in het leven van veel mensen die vanuit je bescheiden winkel komen en gaan.

Zorg ervoor dat je een goede kop java zet: hoe beter je de koffie zet, hoe beter je klanten zullen zijn en hoe positiever hun gesprekken en algemene kijk op het leven zullen worden.

Xbox Game Pass heeft een goede geschiedenis van het toevoegen van games uit het niets: in de afgelopen maanden hebben we de uitstekende Garden Story uit het niets aan de service toegevoegd, en er zijn ook generaties als Generation Zero toegevoegd zonder kennisgeving. Eerder dit jaar zagen we ook de drievoudige dreiging van Gorogoa, Olija en The Pedestrian.

En als bonus, als je van prestaties houdt, zul je blij zijn te weten dat je een mooie 1000G kunt krijgen over ongeveer vier uur (hoewel we aanbevelen om te blijven zitten voor de dialoog en er niet alleen maar overheen te bladeren).


Coffee Talk kan nu worden gedownload via Xbox Game Pass, PC Game Pass en Xbox Cloud Gaming.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Egem-Iteams.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart