Verrassing! Anime-personages en Hitler domineren de create-a-character-bibliotheek van Tower of Fantasy

Tower of Fantasy is sinds de lancering vorige week enorm populair geworden, met het creëren van personages als een groot pluspunt voor de golven van tegemoetkomende gamers die de wereld verkennen. Sommige van de meer creatievelingen hebben zelfs hun aangepaste uiterlijk geüpload naar de in-game personagelobby, waar je je kunt verkleden als bekende personages zoals Sasuke uit Naruto, Jellal uit Fairy Tail en… Adolf Hiter.

Zoals het er nu uitziet, is Hitler (we zouden aardig kunnen zijn en zeggen Charlie Chaplin) een van de meest populaire vooraf ingestelde karakters in het spel. Ze staan ​​momenteel op de 13e plaats bij mannelijke personages en op de 41e plaats in het algemeen bij 5.209 favorieten. Dit plaatst ze boven 2B van Nier Automata, Naruto en Tanjiro van Demon Slayer.

Bekijk hier de hitlerloze Tower of Fantasy-lanceringstrailer.

Wat dit betekent is dat jij op dit moment thuis – ja, jij – de wereld aan kunt als misschien wel de meest kwaadaardige man ter wereld. Ik zag Hitler in het wild in Tower of Fantasy. Ik zat en keek toe hoe hij ongeveer 3 minuten worstelde om een ​​waterkern naar een Chowchow-plant te gooien voordat hij wegstormde en een paar hyena’s afweerde. Laat me je vertellen dat je Tower of Fantasy pas hebt gespeeld als je de leider van het Derde Rijk luchtcombo’s hebt zien maken in bevroren tijd.


RIP voor degenen wiens favoriete anime-personages minder populair zijn dan Hitler.

Er is natuurlijk veel meer te doen in Tower of Fantasy dan kijken naar spelers die Hitler cosplayen en de wereld van anime doorkruisen. Je kunt naar Constellations kijken door verborgen telescopen verspreid over de kaart, krachtige relikwieën bouwen en gebruiken, en een breed scala aan wapens verzamelen in combinatie met veel minder gruwelijke personages die je kunt verkleden als.

Voorlopig zal de Tower of Fantasy moeten afwachten wat er met anime Hitler gebeurt. Zal hij langzaam in de gelederen zinken in irrelevantie, zoals de meeste anime-personages die ons personeel niet herkende? Zal hij zijn positie op pagina 2 van de meest populaire lijst behouden, of god verhoede, zal hij de gelederen beginnen te beklimmen? We zullen moeten afwachten.

Bekijk voor meer Tower of Fantasy-gidsen onze stukken over hoe je de verschillende in-game valuta’s kunt verdienen die aanwezig zijn in deze gacha-RPG, evenals onze Tower of Fantasy-codespagina.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Egem-Iteams.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart