Als Gollum en The Rings Of Power niet genoeg is, komt er een nieuwe Lord of the Rings-game van Weta Workshop

Lord of the Rings-fans zouden blij moeten zijn, zoals Wétā werkplaats werkt officieel aan een nieuwe game die zich afspeelt in het Midden-aarde-universum.

Privé Divisie maakte het nieuws vandaag bekend (15 augustus) en zal de uitgeverij zijn voor de nog niet nader genoemde titel. Vorig jaar verscheen er een vacature voor een rol als producer bij Wētā Er werd geadverteerd voor een workshop, die bedoeld was voor een nieuw project op basis van een ‘groot wereldwijd IP’. Het lijkt erop dat IP in feite Lord of the Rings is, wat heel logisch is, aangezien de studio letterlijk aan de effecten van de originele films heeft gewerkt.

Het persbericht merkte op dat de game zich nog in “vroege ontwikkeling” bevindt en momenteel geen releasedatum heeft, maar naar verwachting wordt gelanceerd tijdens het fiscale jaar 2024 van Take Two.

“We zijn verheugd om samen te werken met Wētā Workshop om een ​​game te publiceren die zich afspeelt in zo’n buitengewoon en gevierd universum”, zegt Chief Strategy Officer bij Take-Two Interactive en hoofd van de Private Division Michael Worosz in een verklaring waarin het nieuws wordt aangekondigd. “The Lord of the Rings IP herbergt zoveel opmerkelijke verhalen, en geen entiteit is beter uitgerust dan het team van Wētā Workshop om een ​​onderscheidende, nieuwe Middle-earth game-ervaring te creëren.”

Hoofd interactief bij Wētā Workshop Amie Wolken sprak ook zijn opwinding uit over de mogelijkheid om een ​​nieuwe game te maken in de wereld van Middle-earth, “vooral een die zo anders is dan wat fans eerder hebben gespeeld.” Wolken vervolgde: “Als fans zijn we enthousiast dat gamers Middle-earth kunnen verkennen op een manier die ze nog nooit eerder hebben gedaan, en nieuwe fans kennis laten maken met de magie van The Lord of the Rings.”

Dit is duidelijk niet de enige Lord of the Rings-game die momenteel in ontwikkeling is. We verwachtten In de ban van de ringen: Gollum om dit jaar te lanceren, maar eind vorige maand zag het een vertraging van “een paar maanden”, dus momenteel is het zonder een releasedatum.

Dan is er de gratis te betalen mobiele game van EA, die klinkt alsof het mogelijk een Lord of the Rings-gacha-game zal zijn. Dit maakt de naamloze titel van Wētā Workshop de derde titel op basis van de IP die in de maak is, dus Lord of the Rings-fans hebben zeker genoeg om naar uit te kijken.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Egem-Iteams.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart