Spider-Man pc-bestanden onthullen dat coöp en PvP ooit werden ontwikkeld

Een nieuwsgierige speler is in de pc-bestanden voor Spider-Man Remastered gedoken en inderdaad, ze hebben iets interessants gevonden.

Moet je Spider-Man Remastered nog bekijken? Bekijk hier de aankondigingstrailer voor pc!

Het interessante is dat Spider-Man heel goed coöp- en PvP-elementen in een alternatief universum had kunnen hebben. Twitter-gebruiker, DniweTampdeelden screenshots van wat ze in de gamebestanden hadden gevonden, en ze onthullen dat coöp en PvP ooit in ontwikkeling waren voor de superheldentitel.

De screenshots zijn inmiddels ook gecontroleerd en geverifieerd door VGC. De informatie komt rechtstreeks uit de uitvoerbare bestanden van de games en laat zien dat de multiplayer-modus naast een bericht over de winnaar ook call-outs naar ‘the Superior Spider Man’ zou hebben opgenomen. Het lijkt er ook op dat de twee personages in de schoenen van Miles Morales of Peter Parker zouden zijn gestapt voor het gerommel.

De bestanden verwijzen ook naar ‘Character 1’ en ‘Character 2’, evenals hun respectievelijke coöp-ervaringen: ‘If set and in co-op, Character2 will see this text (debug only)’ is een voorbeeld hiervan .

In hun duik in de bestanden, VGC ontdekte ook dat de multiplayer-modus los lijkt te staan ​​van de campagnemodus van Spider-Man en niet direct beschikbaar zou zijn vanaf het begin van het spel.

Zoals sommige mensen zich hebben vergist, betekent dit niet dat multiplayer-gameplay binnenkort naar Spider-Man Remastered komt. Het betekent gewoon dat Insomniac Games ooit de modus voor de game aan het ontwikkelen was voordat deze waarschijnlijk werd geschrapt.

Dat gezegd hebbende, er is sindsdien een vervolg op Spider-Man aangekondigd voor 2023. Er is zeker een kans dat als Insomniac aan het rommelen was met co-op en PvP voor het originele spel, er misschien wat ruimte is voor een legitieme multiplayer-modus in de vervolg.

De tijd zal het leren! Zou je willen dat Spider-Man in de toekomst een multiplayer-modus introduceert? Laat het ons hieronder weten.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Egem-Iteams.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart