De samenvatting van het verhaal van God of War herinnert je eraan waarom iedereen zo enthousiast is over de grootste PlayStation-game van dit jaar

Als het een tijdje geleden is dat je 2018’s hebt gespeeld God van de oorlogje hebt geluk, want PlayStation heeft een zeer handige samenvattingsvideo gemaakt.

Met de hoeveelheid games die er praktisch dagelijks doorkomen, zou het best begrijpelijk zijn als het verhaal van de praktisch oude (vier jaar telt als oud) God of War niet ook in je hoofd zou blijven hangen lang. Gelukkig, over de PlayStation-blog we zijn begiftigd met een samenvatting, gecombineerd met een Myths of Midgard-video verteld door actrice Felicia Day.

De blogpost is zo’n beetje je standaard recap-affaire. Het herinnert je eraan wie Krato is, als je het bent vergeten, en zijn zoon, Atreus, ook wel bekend als hoofdletter B Boy. Om mee te gaan met de belangrijke plotbeats, heb je enkele schermafbeeldingen die je helpen alles te visualiseren, maar de beste manier om jezelf opnieuw vertrouwd te maken met het verhaal is de video.

Het wordt gepresenteerd als een soort geanimeerd verhalenboek, waarbij momenten uit het spel worden overgenomen en omgezet in een weliswaar heel mooie, schilderachtige stijl. Er is wat klassieke rijmende actie van Day om mee te gaan met de beelden, waardoor het over het algemeen een leuke manier is om alles in te halen wat je misschien hebt gemist of je je gewoon niet herinnert van de eerste game.

God of War: Ragnarok eindelijk werd de releasedatum vorige maand, 9 november, bevestigd nadat veel fans vreesden dat het zou worden uitgesteld tot 2023. Zolang er geen last-minute wijzigingen zijn, is dat ook een goede zaak, want de rest van het jaar ziet er een beetje uit schaars op het gebied van AAA.

De follow-up ziet er ook naar uit dat het een goede reeks toegankelijkheidsfuncties zal hebben, met meer dan 60 beschikbare opties, waaronder het opnieuw toewijzen van de controller, ondertitelingsgroottes voor ondertitels en een navigatiehulpmodus.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

   Leave a reply

   Egem-Iteams.nl
   Logo
   Enable registration in settings - general
   Compare items
   • Total (0)
   Compare
   0
   Shopping cart